SEO uitbesteden

Copywriting voor vrouwelijke leiders

Je begint over je business te vertellen tijdens onze eerste kennismaking. Het voelt voor jou misschien als een spraakwaterval. Maar ik zie het meteen… de twinkeling in je ogen. Het enthousiasme waarmee je vertelt. Je bevlogenheid, je passie. Het lukt je maar niet om het op te papier te zetten zeg je. Als copywriter voor vrouwelijke leiders maak ik er ijzersterke teksten van die het mooiste in jouw bedrijf naar boven halen.

” Het is zo fijn samenwerken met Gerdine. Ze werkt gestructureerd en volgens planning. De tone of voice past perfect bij onze doelgroep, waardoor er weinig sturing / aanpassingen benodigd zijn. ”

Kim Kramer

Je bent ondernemer geworden omdat je gelooft in je bedrijf

Mensen coachen, inspireren, iets waardevols bieden, daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Teksten schrijven daarentegen…daar had je niet voor getekend. En dus loop je steeds weer tegen hetzelfde aan:

Je kunt als ondernemer nu eenmaal niet alles zelf doen…

Laat mijn woorden voor je werken

Ik breng jouw business tot leven met unieke teksten die je raken

Webtekstpakket

Je website is zoveel meer dan alleen een mooi visitiekaartje. Het is dé manier om in contact te komen met je droomklant. Met het webtekstpakket voorzie ik je van alle teksten voor jouw site. Persoonlijk, converterend, in jouw unieke tone-of-voice én ik zorg ervoor dat je moeiteloos gevonden wordt door jouw ideale klant. Laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt!

1295,-

Excl. BTW

” Gerdine is een expert in haar vakgebied en daarnaast sterk in het schrijven van prettig leesbare content. Ze voelt erg goed aan waar de behoefte zit bij de lezer en is daarnaast een betrouwbare samenwerkingspartner. ” 

Loes Waanders

Resultaten rapport blog abonement SEO uitbesteden

Blogstrategie

Jij bent dé expert binnen jouw vakgebied, maar Google weet het nog niet. Ik zet jouw kennis om in converterende SEO-proof blogs waarmee je dé go-to person wordt binnen jouw branche. De content die ik voor je schrijf kan je eenvoudig hergebruiken op je andere kanalen (zoals podcast, Instagram en Pinterest). En zo heb je de duurzaamste marketingstrategie te pakken die er is! Eentje die klanten blijft opleveren.

vanaf 450,- p/m

Excl. BTW

Hi, ik ben Gerdine!

SEO-copywriter voor vrouwelijke ondernemers, met meer dan 11 jaar ervaring in de online marketingwereld. Het is mijn passie om teksten te schrijven die de woorden uit je mond halen én die jou op nummer één zetten bij jouw ideale klant. Dankzij mijn ruime ervaring kijk ik altijd verder dan alleen de tekst. Waar liggen nog (sales)kansen, hoe kan je nog meer waarde toevoegen? Ik denk graag met je mee. Zo halen we samen het maximale uit jouw website.

Work together

We gaan samenwerken. En dan?

1. Kennismaking

Als eerst leer ik je graag beter kennen tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek bespreken we je bedrijf, je doelgroep, je wensen, je doelen en het allerbelangrijkste; dat wat jou uniek maakt.

2. We zijn een match

Zijn we een match? Dan ga ik met veel plezier voor je aan de slag

3. Intake

Ik stuur je een online intakeformulier waarmee ik zoveel mogelijk over jou en je business te weten kom. Je missie, visie, USP’s en concurrenten. Ik wil alles van je weten voor een onuitwisbare tekst.

4. Aan de slag

Samen spreken we een deadline en correctieronde(s) af. Ook maak ik een werkmap voor je aan in Google Drive. In deze map vind je een uitgebreide tijdsplanning, tussentijdse versies van je teksten en meer. Zo kan je het hele proces van begin tot eind op de voet volgen.

5. Oplevering

Na de correctieronde(s) ontvang je de definitieve tekst(en) aangeleverd in Word. Helemaal tevreden? Dan is het tijd om te shinen! Je tekst is klaar voor publicatie.

” Ik vond het spannend om de eerste versie te lezen, maar ik was meteen helemaal enthousiast. Als ik niet beter zou weten had ik het zelf kunnen zijn haha! Echt heel tof om te zien hoe ze meteen de juiste tone-of-voice te pakken had. De manier van werken vond ik ook erg prettig. Heel professioneel, heel duidelijk, je kunt alles meekijken via de Drive. Ik zou Gerdine zeker aanraden bij iedereen die een copywriter nodig heeft! ”

Berit de Jong

Samenwerken?

Ik kijk ernaar uit om meer over jou te weten te komen! Plan via de knop hieronder een kennismaking in. 

Heb je een vraag of wil je eerst via de mail contact? Vul gerust het formulier in, ik help je graag.

Veelgestelde vragen

Als wij gaan samenwerken dan krijg je mijn 11 jaar werkervaring als marketing- & communicatiespecialist er gratis bij. Deze rugzak aan ervaring zorgt ervoor dat ik altijd verder kijk dan enkel het schrijven van jouw teksten. Waar ligt bijvoorbeeld nog potentie, hoe kan je meerwaarde creëren? Ik denk graag met je mee.

Yes. Als copywriter richt ik mij in het bijzonder op vrouwelijke ondernemers. Ik heb een zwak voor bedrijven die de wereld een stukje mooier maken. Daarom schrijf ik vooral voor vrouwen met een sociale missie en merken met een hart. Valt jouw business niet in deze categorie maar wil je toch samenwerken? Stuur gerust een berichtje. Wie weet zijn we een match!

Copywriters hanteren uiteenlopende tarieven en berekenen op verschillende manieren hun prijs. Sommigen werken met een uurtarief, anderen vragen een paar cent per woord. Er is geen goed of fout. Persoonlijk ben ik graag open over mijn tarieven. Dat scheelt jou een hoop vraagtekens. Mijn uurtarief is 80,- euro per uur. Neem je een pakket af dan kan je investering lager uitvallen. Heb je specifieke wensen of wil je een combinatie van verschillende teksten afnemen? Geen probleem! Je ontvangt van mij altijd een offerte op maat.

Klopt! Dat kan. Maar jij doet er waarschijnlijk wel even iets langer over dan ik. En we weten allebei: tijd is geld. Dat kan je dus beter investeren in goede converterende copy. Dan houd jij tijd over voor je bedrijf. Daarnaast is schrijven een vak apart. Copywriting is namelijk zoveel meer dan alleen het schrijven van een leuk stukje. Zo doe ik bijvoorbeeld zoekwoordenonderzoek om je onderneming goed vindbaar te maken in Google en deskresearch om een scherp beeld te krijgen van je branche en je concurrenten.

Jazeker. Misschien heb je me zelfs gevonden in de eerste zoekresultaten in Google toen je zocht op “copywriter voor vrouwelijke ondernemers”. Search Engine Optimalisation is een belangrijk onderdeel van jouw webteksten. Bij de meeste teksten doe ik dan ook een zoekwoordenonderzoek voordat ik start met schrijven. Vervolgens zorg ik ervoor dat het focus keyword op een natuurlijke manier terugkomt in de titels en bodytekst. Maar niet te overdreven. Ik hou rekening met SEO, maar nog meer met jouw doelgroep.

Die heb ik! Je vindt ze hierboven en op mijn review pagina. Wil je graag een specifiek voorbeeld ontvangen van een blogartikel, nieuwsbrief of webtekst? Dat kan! Stuur een berichtje, dan zet ik ‘m op de mail.