Hi, ik ben Gerdine Letov

SEO-copywriter voor vrouwelijke ondernemers met +12 jaar ervaring

Ik help jou om van je website niet alleen een mooi visitekaartje, maar ook een klantmagneet te maken. Dat doe ik met unieke, persoonlijke teksten die de taal van je doelgroep spreken én door te laten zien dat SEO geen rocket science is. Het resultaat? Droomklanten die jou moeiteloos weten te vinden en die direct een klik met je voelen.

Gerdine Letov

Mijn liefde voor schrijven gaat way back

Het begon al op de basisschool. Waar ik de mooiste verhalen schreef met mijn vlekkerige vulpen en juf Ria nog probeerde om een rechtshandige van mij te maken. Mission failed, want ik ben nog steeds een lefty.

Inmiddels ben ik meer dan 12 jaar schrijfervaring rijker en heb ik alle facetten van de online marketingwereld gezien. Van social media expert tot communicatiespecialist, ik heb geschreven in de meest uiteenlopende rollen.

Met deze ervaring kijk ik als copywriter altijd naar jouw business in z’n geheel. Krachtige copy gaat namelijk zoveel verder dan alleen ‘de tekst’. Kun je bijvoorbeeld nog meer waarde toevoegen en welke customer journey doorloopt jouw klant precies? Ik denk graag met je mee.

Ik heb een zwak voor bedrijven die de wereld een stukje mooier maken

Met een natuurbeheerder als vader en een moeder die zich altijd heeft ingezet als vrijwilliger ben ik van jongs af aan maatschappijbewust opgevoed. Dit maakt dat ik een voorliefde heb voor ondernemers met pure intenties. Ik richt mij als copywriter dan ook in het bijzonder op jou, de vrouwelijke ondernemer met een sociale missie, een merk met een hart. Het is mijn passie om je te laten stralen!

Dit zeggen anderen over mij

5 weetjes over Gerdine​

Inlevend | Verrassend | Proactief | Gestructureerd | Behulpzaam

Over Left Write

Wist je dat “Write” een homofoon is? Volgens de Dikke Van Dale betekent dat: “Twee woorden die hetzelfde klinken, maar die je anders schrijft”

Het is mijn knipoog naar spelen met taal. Want ‘write’ kan namelijk ‘schrijven’ betekenen (nogal wiedes aangezien ik een -linkshandige- copywriter ben). Maar als je ‘write’ hardop uitspreekt klinkt het ook als ‘right’ van ‘rechts’. Je krijgt dan dus ‘left, right’, ‘links, rechts’. Oftewel: naar voren bewegen. En dat is precies wat mijn teksten doen: ze zetten jouw ideale klant in beweging om voor jou te kiezen.

Ik was vooraf wat bezorgd of mijn persoonlijkheid wel voldoende naar voren zou komen in haar teksten. Die zorgen bleken overbodig, want ze heeft perfect aangevoeld welke toon past bij de uitstraling die ik wilde hebben en haar teksten voelden meteen ‘eigen’!

Sandra Alders

Ontdek hoe jouw bedrijf kan profiteren van de meest duurzame marketingstrategie die er is

Zo kunnen we samenwerken

SEO zelf doen

Loop je voor je gevoel continu achter je klanten aan en verkoop je alleen wat wanneer je met je gezicht op Instagram verschijnt? Met mijn online cursus Super Simpel SEO laat je klanten jou vinden, in plaats van andersom! Leer hoe je van jouw website een ijzersterke inkomstenbron maakt, zónder dat het je veel tijd en frustratie kost.

SEO uitbesteden

Je missie, je visie, het ziet er prachtig uit in je hoofd. Maar de juiste woorden ervoor vinden, dat lukt maar niet. Ik zet jouw verhaal om in teksten die het mooiste in je bedrijf naar boven halen én waarmee je op nummer 1 komt te staan bij je ideale klant. Van webteksten tot een converterende blogstrategie, ik draai mijn (linker)hand er niet voor om.

Podcast Super simpel SEO
Podcast

Liever luisteren?

Super Simpel SEO de podcast

In Super Simpel SEO – de podcast vertel ik je alles wat je moet weten over SEO zodat je zelf jouw bedrijf beter vindbaar maakt. Praktische tips die je vandaag nog kunt toepassen. Het is mijn missie om SEO leuk en toegankelijk te maken voor jou. Zet jezelf op nummer één bij je ideale klant!