Super Simpel SEO

De complete cursus met alles wat je nodig hebt om meer klanten & omzet uit je website te halen

Super Simpel SEO_SEO zelf doen

Klanten aantrekken terwijl je slaapt, dat is de kracht van SEO

Van meer website bezoekers

en meer verkeer

naar groei in omzet

SEO-copywriting voor vrouwelijke leiders

Wees eens eerlijk: ben jij afhankelijk van social media?

Weer content bedenken voor Instagram, uren besteden aan het maken van de perfecte reel. En wat gebeurt er? Na 21 uur is jouw Instagram post verdwenen. Zonde van al dat harde werk.

En dan heb ik het nog niet eens over een plotseling verwijderd account (dag, duizenden volgers 🙁). Wat ik hiermee probeer te zeggen? Je wilt niet afhankelijk zijn van één kanaal. Wat je wel in jouw beheer hebt? Je website! Laat ‘m voor je werken met SEO: de meest duurzame marketingstrategie die er is.

“Ik heb binnenkort tv-opnames van Eigen Huis & Tuin! Ze hebben me zelf benaderd omdat ze mijn blog zagen over het maken van een vision board. Hoe gaaf is dat!” 

Mélanie Schaerlaeckens

Herken je dit?

Pas mijn bewezen SEO-methode toe, zodat ook jij meer leads kunt aantrekken, zonder dat het je veel tijd kost

Super Simpel SEO_Online Cursus_SEO zelf doen

Na het volgen van Super Simpel SEO

Dit zeggen cursisten

1.

De basis

Om SEO goed te kunnen toepassen moet je weten hoe Google werkt. Ik begin daarom bij de basis: ik leg het algoritme aan je uit, vertel wat SEO is én (om je extra te motiveren) wat het je kan opleveren

2.

Jouw ideale klant bepalen

Jouw ideale klant vormt het uitgangspunt voor alles wat je doet op het gebied van SEO. Ik help je om helder te krijgen wie dit is én met welke vragen of problemen hij of zij rondloopt.

3.

De beste zoektermen kiezen

Hoe vind je de juiste zoekwoorden? Hoe kan je snel bovenaan komen te staan en hoe speel je in op jouw ideale klant? Je leert het in Super Simpel SEO.

4.

Je website vindbaar maken

Van bestaande tot nieuwe content; ik laat je zien hoe je al jouw teksten beter vindbaar maakt en deel de checklists en templates met je die ik dagelijks gebruik voor mijn klanten.

5.

Een autoriteit worden

Linkbuilding is essentieel voor het opbouwen van autoriteit. Leer stap voor stap hoe je relevante links naar je website krijgt én hoe je binnen je website op de juiste manier linkt.

6.

Het effect van SEO meten

Als je ergens tijd in steekt wil je weten wat het oplevert, toch? Daarom laat ik je zien naar welke cijfers je in de basis moet kijken om het effect van SEO te beoordelen.

7.

Technische SEO

Een goede website valt of staat met de techniek. Daarom leer je hoe je je website gebruiksvriendelijker en sneller maakt en hoe je (met gratis tools) fouten opspoort.

8.

SEO-proof bloggen

Bloggen is dé manier om jezelf neer te zetten als expert binnen jouw vakgebied. En als je het goed doet blijft het je bezoekers (én klanten) opleveren!

9.

SEO & ChatGPT

ChatGPT helpt je om in een handomdraai een SEO-proof artikel te schrijven. Ik laat je zien hoe je dit doet én hoe je de output eigen en persoonlijk maakt.

10.

SEO-strategie

Ik geef je een concreet stappenplan waarmee je SEO na de cursus gemakkelijk zelf bijhoudt. En dat in slechts een paar uur per maand.

BONUS

4 masterclasses van experts

t.w.v. 595,-

SEO anno nu draait allang niet meer alleen maar om je website. Je wilt je content verspreiden, een online footprint creëren en er zo voor zorgen dat Google jouw naam overal blijft tegenkomen! Je website vormt daarin de ijzersterke basis. Deze experts vertellen je hoe je jouw content moeiteloos én effectief hergebruikt op andere kanalen.

Vera Lauret - The Pin Branding
Pinterest

Vera | The Pin Branding

Vera is Pinterest expert en vertelt je alles over hoe jij dit marketing kanaal in kunt zetten om moeiteloos meer sitebezoekers en klanten aan te trekken.

Henriette Meeske - Studio Henriette Meeske
Social Media

Henriëtte | Studio Henriëtte Meeske

Henriëtte is branded social media expert en laat je in haar masterclass zien hoe je in een handomdraai onweerstaanbaar wordt op social media.

Tanya Vromen
LinkedIn

Tanya | Tanya Vromen

Tanya is business mentor en LinkedIn expert en vertelt je alles over hoe jij killer content
schrijft voor Linkedin waarmee je een wachtrij aan goedbetalende klanten creëert. 

Jessica Boots_De Podcast Mentor
Podcasts

Jessica | De Podcast Mentor

Jessica deelt in haar masterclass waardevolle kennis over hoe jij je podcast kunt inzetten als ijzersterk marketingkanaal, zodat je er klanten uit gaat halen.

Neem een kijkje in de leeromgeving

“Sinds die ene blog erop staat zie ik echt verschil in verkeer. En dit is er pas eentje! 😮”

Berit de Jong

Start vandaag met Super Simpel SEO

Who do you wanne be?

DIY

Inclusief:

497,-

Betalen in termijnen is mogelijk

VIP

Inclusief:

999,-

Betalen in termijnen is mogelijk

Veelgestelde vragen

Je krijgt direct toegang tot de leeromgeving en kunt dus meteen van start met Super Simpel SEO.

Je houdt onbeperkt toegang tot alle videolessen (ook wanneer de lessen worden geüpdatet). Je houdt een jaar lang toegang tot de live Q&A’s en de bijbehorende opnames. Je hebt dus alle tijd om de cursus te doorlopen en je vragen aan mij te stellen.

De videolessen duren bij elkaar opgeteld ongeveer 4 uur. Het verschilt per persoon hoeveel tijd je vervolgens kwijt bent aan het implementeren van de stof. In het algemeen geldt: hoe meer tijd jij erin steekt, des te meer het je oplevert. Je houdt onbeperkt toegang tot de leeromgeving en hoeft dus niet alles in één keer te bekijken.

Als SEO redelijk nieuw is voor je en je zelf wilt leren hoe je hoger in Google komt, dan is deze cursus perfect voor jou!

De eerste resultaten kan je al na een paar dagen zien. Dit is vooral het geval wanneer je je op longtail zoektermen focust met weinig concurrentie. De beste resultaten zie je meestal na ongeveer 3 maanden als je alle stappen uit de cursus volgt en regelmatig content plaatst / optimaliseert.

Jazeker, ik laat je niet aan je lot over! Maandelijks kan je al je vragen aan mij stellen via de live Q&A’s. Kan je er een keertje niet live bij zijn? Geen zorgen, alle Q&A’s worden opgenomen en zijn op ieder moment terug te kijken via de leeromgeving.

Hi, ik ben Gerdine!

Copywriter en SEO-specialist voor vrouwelijke ondernemers. Na +12 jaar voor grote bedrijven zoals Tele2 te hebben gewerkt besloot ik al mijn kennis in te zetten voor de leukste entrepreneurs zoals jij. Met gepaste trots kan ik zeggen dat ik inmiddels tientallen websites van honderd naar duizenden bezoekers heb geholpen. En het leuke is: jij kan dit ook!

Het is mijn missie om SEO fun, toegankelijk en bovenal direct toepasbaar te maken voor jou. Er kleeft zo’n mannelijke energie aan SEO, terwijl het juist om verbinding en inlevingsvermogen gaat. Daarom heb ik met veel liefde deze praktische cursus ontwikkeld, die jou alles geeft wat je nodig hebt om te scoren in Google.

Jouw bedrijf verdient het om gezien te worden. Now go for it!