Reviews & portfolio

Copywriting voor vrouwelijke leiders

Ben je benieuwd naar wat anderen zeggen over mijn SEO cursus of schrijfopdrachten? Deze vrouwelijke leiders delen hun ervaring met je.

Gerdine Letov Left Write SEO-copywriter op trap

Dit zeggen mijn cursisten over Super Simpel SEO

“Als het allemaal doorgaat heb ik binnenkort tv-opnames van Eigen Huis & Tuin! Ze hebben me zelf benaderd omdat ze mijn blog zagen over het maken van een vision board. Hoe gaaf is dat!”

Melanie Schaerlaeckens

“Sinds die ene blog erop staat zie ik echt verschil in verkeer. En dit is er pas eentje! 😮”

Berit de Jong

Review: De SEO cursus van Gerdine is echt een verademing. Duidelijk, fijne guidance en super mooi vormgegeven. Dit is wat nog mist in het aanbod rondom SEO. Kan iedereen deze cursus aanbevelen!
Review: Jouw diensten zijn zo waardevol! Kan iedereen de SEO cursus aanraden.
Review: Ik wilde je graag een compliment geven over de cursus, het ziet er echt super uit. Ik heb meerdere SEO cursussen/trainingen gedaan via Google zelf, Udemy en eentje van een zelfstandig ondernemer en even eerlijk: geen een was er praktisch, leuk en gericht op vrouwelijke ondernemers zoals jouw cursus. Alleen de prettige look en feel maakt al een wereld van verschil. Heel erg fijn, gefeliciteerd! :) Succes, en we houden contact.
Review: Hallo Gerdine, eerst even een compliment voor de video's, mooi beeld, prettige stem en waardevolle informatie. Ik kon er gelijk mee aan de slag.
Yes ik ben volgende week gestart met de cursus en je maakt me zowaar enthousiast haha. SEO is een stuk leuker zo! Je maakt het heel behapbaar en praktisch zodat ik er direct mee aan de slag kan, heel fijn. Heel motiverend ook dat je bij de technische SEO module eerst benoemd waarom het zo belangrijk is, werkt voor mij goed om te motiveren. ;)

SEO direct goed aanpakken?

Meld je aan voor Super Simpel SEO! Dé cursus waarmee jij zelf jouw bedrijf beter vindbaar maakt. In 6 praktische videomodules leer je alles wat je moet weten om hoger in Google te komen. Plus werkboek én community waarin je al je vragen kunt stellen.

Super Simpel SEO_SEO zelf doen

“Ik heb de SEO cursus van Gerdine gekocht en ben mega tevreden tot nu toe! Ik ben ongeveer op de helft en heb al heel veel geleerd. Het fijne van Gerdine en haar cursus vind ik dat ze heel duidelijk is en het gelijk praktisch maakt, zodat je gelijk zelf aan de slag kan. Ik zie de waarde van SEO nu ook veel beter in en heb weer zin om dit verder op te pakken voor mijn bedrijf. Bij twijfel: schaf de cursus zeker aan! Ga je geen spijt van krijgen”

Esrah Mostert-Kuijpers

Dit zeggen mijn klanten over mijn schrijfwerk

Loes Waanders

Loes Waanders is orthopedagoog en een autoriteit binnen haar vakgebied, maar Google wist het nog niet. Ze schakelde mijn hulp in om haar kennis om te zetten naar SEO-proof content. De teksten moesten niet alleen waardevol zijn voor haar doelgroep, ze moesten er ook voor zorgen dat ze voor nieuwe klanten niet langer afhankelijk was van Instagram. Het resultaat is een SEO-strategie die al sinds juli 2022 loopt en die haar website heeft laten groeien van honderd naar duizenden bezoekers per maand.

Dit zegt Loes er zelf over:

“ Gerdine is een expert in haar vakgebied en daarnaast sterk in het schrijven van prettig leesbare content. Ze voelt goed aan waar de behoefte zit bij de lezer en is daarnaast een betrouwbare samenwerkingspartner. ” 

Loes Waanders

- Loes Waanders - Orthopedagoog

Modulari

Modulari is dé webshop voor persoonlijke wanddecoratie. Ze wilden hun ideale klant inspireren met een aantrekkelijke homepage, een persoonlijke Over Ons pagina en converterende blogs die écht tot de verbeelding spreken. Het zijn teksten geworden waarmee ze hoog in Google scoren, die hun doelgroep raken én die verleiden tot interactie en sales.

Irene Vromans

Irene is orthomoleculair darmtherapeut en heeft een succesvolle methode ontwikkeld waarmee ze vrouwen helpt om van hun darmklachten af te komen. Ze wilde haar bedrijf op de kaart zetten en schakelde mij (en brand designer Lisa Pouw) in voor haar nieuwe website. De belangrijkste doelen voor haar site waren meer bekendheid genereren, dé go-to person worden binnen haar vakgebied en een regelmatige toestroom van nieuwe cliënten creëren. Daarnaast moesten haar sitebezoekers zich direct herkennen in de teksten en denken: dit is de oplossing waar ik al zo lang naar op zoek ben. Toegankelijkheid, vertrouwen en autoriteit uitstralen was het uitgangspunt.

Laat mijn woorden voor je werken

Ik breng jouw business tot leven met unieke teksten die je raken

Samen met Sanne

Sanne is holistisch coach en begeleidt haar coachees met transformatie coaching, reiki en meer naar de puurste versie van zichzelf. Haar bedrijf was klaar voor de volgende stap: een rebranding, een nieuw aanbod en daar hoorde natuurlijk een nieuwe website bij. Ze wilde naamsbekendheid creëren, lokaal beter vindbaar worden en meer samenwerkingspartners vinden zoals huisartsen en verloskundige praktijken. Belangrijk voor de tone of voice was dat de teksten informeel, nuchter, warm en deskundig moesten zijn.

Dit zegt Sanne er zelf over:

“Gerdine heeft mij geholpen met de copywriting voor mijn nieuwe website. Ik vond het verbazingwekkend hoe zij de teksten had geschreven, net alsof ik het zelf had bedacht. Daarnaast vind ik het van toegevoegde waarde dat ze SEO teksten schrijft. Nu weet ik zeker dat mijn nieuwe website goed te vinden is. Naast dat Gerdine professioneel en vakkundig zeer sterk is, heb ik het schakelen met haar ook als zeer prettig ervaren. Via Google Drive had ze de webteksten en andere gezamenlijke documenten opgeslagen, waardoor ik kon meekijken en definitieve versies direct kon lezen. Ze werkt super efficiënt. Onwijs bedankt voor je hulp! ”

Sanne Bruggeman

- Samen met Sanne

Kleine grote mensen

Sophia is ouder- en kindercoach en gelooft erin dat het opvoeden van je kind altijd samengaat met het opvoeden van jezelf. Ze vertaalt haar inzichten uit de kinderpsychologie en -wetenschap, naar heldere en concrete adviezen voor ouders. Voor haar nieuwe online cursus klopte ze bij mij aan voor het schrijven van een ijzersterke salespagina. De tekst moest haar enthousiasme en bevlogenheid uitstralen, en tegelijkertijd een diepere laag raken. Sophia’s aanbod is immers geen quick fix.

Meelanie Coaching

Mélanie is transformatie coach en helpt vrouwen om weer in verbinding met zichzelf te komen. Toen Mélanie bij mij kwam was ze een startende ondernemer. Ze besloot haar website vanaf het begin goed aan te pakken en investeerde in het webtekstpakket. Het resultaat is een website die haar letterlijk en figuurlijk op de kaart heeft gezet:

Dit zegt Mélanie er zelf over:

“Ik ben zo dankbaar dat Gerdine mijn gevoel, energie en gedachtenspinsels die ik moeilijk uit mijn hoofd op papier kreeg, letterlijk woorden heeft kunnen geven. Gerdine heeft zich ingeleefd waardoor zij mijn verhaal en hele website tot leven heeft gebracht op een manier die echt bij mij past. De samenwerking is super fijn, want Gerdine reageert snel, is flexibel, houdt zich aan afspraken waardoor deadlines worden nagekomen. Door haar betrokkenheid heb ik alle rust en vertrouwen in het proces. Zij overtrof iedere keer weer mijn verwachtingen. De teksten en dat wat ik wil overbrengen weet zij als geen ander in woorden te vangen. Het redigeren van mijn e-book heeft ertoe geleid dat ik nu echt happy en tevreden ben over het eindresultaat, dat was mij zonder haar niet zo gelukt. Gerdine is een plezier om mee samen te werken en ook voor toekomstige opdrachten kies ik zonder twijfel voor haar. ”

Mélanie Schaerlaeckens

- Meelanie Coaching

The Spiritual Gym

Leefstijlcoach Berit van The Spiritual Gym wilde meer uit haar website halen en haar business naar een next level tillen. Het uitbesteden van haar webteksten was hierin de eerste stap. Ik schreef voor haar de pagina over ‘holistische leefstijlcoaching’, die voor herkenbaarheid moest zorgen en die direct moest inspelen op het verlangen van haar ideale klanten. Ook een blogartikel hoorde bij de opdracht. Hiermee zag ze het verkeer naar haar website direct al toenemen.

Dit zegt Berit er zelf over:

“Gerdine heeft voor mijn website teksten geschreven én een blog geschreven. Over beide ben ik echt heel erg te spreken. Ik vond het spannend om de eerste versie te lezen maar ik was meteen helemaal enthousiast. Als ik niet beter zou weten had ik het zelf kunnen zijn haha! Echt heel tof om te zien hoe ze meteen de juiste tone-of-voice te pakken had. De manier van werken vond ik ook erg prettig. Heel professioneel, heel duidelijk, je kunt alles meekijken via de Drive. Ik zou Gerdine zeker aanraden bij iedereen die een copywriter nodig heeft!”

Berit de Jongh

- The Spiritual Gym

Wil jij moeiteloos gevonden worden door jouw ideale klant?

Pas mijn simpele, bewezen methode toe of laat mij je teksten voor je schrijven