Blogs met gratis SEO-tips

Simpel en direct toepasbaar

Het is mijn missie om je te laten zien dat SEO helemaal niet zo ingewikkeld is als je nu misschien denkt. Hoe ik dat doe? Met super simpele, praktische tips in mijn blogs, mijn podcasts én mijn online cursus Super Simpel SEO.

Ik wil je laten zien dat jij het zelf kunt; vindbaarder worden, hoger in Google komen en daarmee doorlopend klanten aantrekken! SEO is geen rocket science. Als je maar weet wat je moet doen. Met deze blogs zet jij de eerste stap.

Meer bezoekers op je website - trap naar boven

11 praktische tips voor meer bezoekers op je website

Wil jij meer bezoekers op je website? Ga aan de slag met deze 11 praktische tips zodat je z.s.m. meer potentiële klanten aantrekt.
Waarom ben ik niet vindbaar in Google wit bureau met houten stoel

Waarom ben ik niet vindbaar in Google? 5 oorzaken + praktische tips

“Waarom ben ik niet vindbaar in Google?”. Ik geef je de 5 meest voorkomende oorzaken + praktische tips om betere vindbaar te worden.

Veel concurrentie in jouw branche? Deze SEO trucjes kunnen je helpen

Wat als er veel concurrentie is in jouw branche? Wat kan je dan het beste doen qua SEO om je concurrenten te overtreffen? In dit artikel leg ik het uit.

Geld verdienen met je website? Zo doe je dat

Een mooie website is het visitekaartje van je bedrijf. Maar het is wel zo fijn als hij ook wat oplevert. Geld verdienen met je website? Ik geef je 5 tips!

Wat zijn zoekwoorden en hoe vind je de juiste voor jouw website?

Zoekwoorden vormen de basis voor jouw SEO strategie. Maar wat zijn zoekwoorden precies en hoe vind je juiste voor jouw website?
Podcast Super simpel SEO
Podcast

Liever luisteren?

Super Simpel SEO de podcast

In Super Simpel SEO – de podcast vertel ik je alles wat je moet weten over SEO zodat je zelf jouw bedrijf beter vindbaar maakt. Praktische tips die je vandaag nog kunt toepassen. Het is mijn missie om SEO leuk en toegankelijk te maken voor jou. Zet jezelf op nummer één bij je ideale klant!

SEO direct goed aanpakken?

Meld je aan voor Super Simpel SEO! Dé cursus waarmee jij zelf jouw bedrijf beter vindbaar maakt. In 6 praktische videomodules leer je alles wat je moet weten om hoger in Google te komen. Plus werkboek én live Q&A’s waarin je al je vragen kunt stellen.

Super Simpel SEO_SEO zelf doen