Gratis e-book

Groei in 5 stappen naar duizenden sitebezoekers

Stel je eens voor: duizenden potentiële klanten die jou moeiteloos weten te vinden, zonder dat je daarvoor online moet zijn. Dat is de kracht van SEO. Klanten vinden jou, in plaats van andersom. In mijn gratis e-book leg ik je in 5 praktische stappen uit hoe ook jij een continue stroom aan bezoekers kunt creëren.

Preview gratis e-book_Groei in 5 stappen naar duizenden sitebezoekers

“Mijn complimenten! Wat een mega compleet e-book! Zoveel waarde. Als marketeer herken ik veel essentiële stappen die veel SEO experts je waarschijnlijk alleen betaald gaan geven!”

Marieke Plant

In dit e-book leer je

Wees eens eerlijk: ben jij op dit moment afhankelijk van social media?

Besteed jij uren aan het maken van de perfecte reel of het steeds weer opnieuw bedenken van originele social content? Leuk! Maar wat gebeurt er? Na 21 uur is jouw Instagram post verdwenen. En wat als je account ineens wordt verwijderd? Zonde van al dat harde werk toch? 

Wat ik hiermee wil zeggen is: wees niet afhankelijk van één kanaal. Wat je wel in jouw beheer hebt? Je website! Met SEO laat je ‘m voor je werken.

Een blog die ik in 2016 schreef, levert mij nu nog steeds geld op

In 2016 startte ik mijn eigen blog: Mindful Moms. Een inspiratieblog voor de relaxte mom (to be). Ik werkte destijds nog in loondienst en wilde de kennis die ik door de jaren heen had opgedaan, eens toepassen op mijn eigen website. Al snel zag ik mijn bezoekersaantallen stijgen en werkte ik samen met toonaangevende merken zoals Greetz. Inmiddels doe ik al jaren niks meer met Mindful Moms, maar het mooie is…meerdere blogs die ik in 2016 heb geschreven leveren mij nu nog steeds geld op. 

Dat is de kracht van SEO: je maakt content die zich blijft terugverdienen.

Hi, ik ben Gerdine

Na +12 jaar voor grote bedrijven zoals Tele2 te hebben gewerkt, startte ik in 2021 mijn eigen bedrijf als SEO-copywriter. De reden? Ik wilde alleen nog maar werken voor vrouwelijke ondernemers zoals jij en laten zien dat er niets moeilijks of afstandelijks is aan SEO. Het draait allemaal om verbinding, verbinding met jouw ideale klant. Inmiddels heb ik tientallen klanten helpen groeien naar duizenden sitebezoekers per maand, waardoor ze nu een continue stroom aan klanten en omzet hebben. Ook wanneer ze niet aan het werk zijn! 

Wil jij ook leren hoe je van jouw website een lead magnet maakt? Download dan nu het e-book en zet vandaag nog de eerste stap.

Gerdine Letov Left Write SEO-copywriter op trap